Vjenčanja

i krštenja

Fotografiranje najiskrenijih emocija koje su na dan Vašeg vjenčanja, ali i krštenja Vašeg djeteta u samom vrhuncu zadatak je koji s najvećim zadovoljstvom preuzimamo s punom odgovornošću. Stil naših fotografija bazira se na spontanim trenucima jer upravo u nenamještenim fotografijama vidi se iskrena sreća na licima Vas i Vaših gostiju.

Izbor fotografija

Izradite vlastiti paket prema željama 

Fotografiranje

Nudimo brojne mogućnosti, počevši od fotografiranja samog obreda kod matičara, pa sve do čitavog vjenčanja s dodatnim terminom fotografiranja na izdvojenoj lokaciji za izradu zahvalnica

Snimanje

Uz fotografiranje nudimo i opciju video snimanja, a na izbor dajemo izradu videa čitave svadbe kao i best moments spota.

Snimanje iz zraka

Kako bi bili u toku s trendovima, posjedujemo i dron za snimanje iz zraka u 4K rezoluciji.

Izrada foto knjige

Za Vas ćemo izraditi foto knjigu prema Vašim željama.

“If you force it and you keep looking for moments then you’ll end up shooting what you think the wedding should look like rather than actual moments that are unfolding in front of you.”

Što sve nudimo

Fotografiranje

Fotografije s Vašeg vjenčanja upravo su ono što će Vas nakon godina zajedničkog života vraćati na dan Vašega vjenčanja i ponovno Vam pružati osjećaj neizmjerne radosti koju ste toga dana proživjeli.

Snimanje

Dodatni pogled na događaje s Vašeg vjenčanja pružit će Vam upravo video snimak iz naše perspektive. Prisjetite se ključnih trenutaka i ponovno ih proživite u audio-vizualnom obliku.

01. Fotografiranje vjenčanja

02. Dodatno fotografiranje za zahvalnice

03. Izrada foto knjige

04. Snimanje čitavog vjenčanja

05. Izrada Best moments spota

06. Snimanje dronom

Kontaktirajte nas

Galerija fotografija

U ovu galeriju sabrali smo neke od fotografija sa vjenčanja i krštenja prema vlastitom nahođenju. Upravo ove fotografije pokazuju Vam što možete očekivati od nas, a samo su mali dio svega što radimo. 

“Jednom u životu nađeš nekog tko će biti uz tebe, a ne iznad tebe. Nekoga tko te voli zbog toga što jesi, a ne što bi mogao biti.”

Ne za uspomenu, jer bi značilo prošlost.
Već za sjećanje neka bude vječnost.

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas kako bi zatražili ponudu krojenu prema Vašim potrebama i ugovorite sastanak! Javite se putem telefona, WhatsApp-a, Vibera ili pak mailom.

Telefon

(+385) 099/365-0092

Pošaljite e-mail

luka@lumedia.hr

2 + 5 =