O Nama

Što radimo

Tvrtka LuMedia rezultat je dugogodišnjeg rada i usavršavanja na području fotografije, a područje djelatnosti prošireno je i na video produkciju, web dizajn i grafički dizajn.

Misija tvrtke bazira se na proizvodnji kvalitetnog promotivnog materijal u foto-video obliku, izradi web stranice koja će biti showcase vaše djelatnosti, ali i izradi grafičkih rješenja za promoviranje kako u digitalnom okruženju, tako i raznim izvedbama tiska – plakatima i slično. 

Uz rad na marketinškim projektima, angažmani koji nas najviše uveseljavaju svakako su fotografiranje i snimanje vjenčanja, krštenja i sličnih događaja ispunjenih emocijama. Ono po čemu se izdvajamo od konkurencije definitivno je stil fotografiranja, a koji bi se mogao usporediti s fotoreporterskim gdje cilj nije samo dokumentirati događaj, već prenijeti iskrene emocije bez nametljivosti i umjetnog namještanja.

Fotografija, video, dizajn, marketing

Fotografija kao hobi vrlo se brzo razvila u honorarni posao kroz suradnju s lokalnim, pa i regionalnim medijima. Nekoliko godina kasnije osnovano je poduzeće LuMedia j.d.o.o. s osnovnom djelatnosti fotografiranja, ali proširenim i na video produkciju kao i dizajn.

Zahvaljujući stalnoj suradnji s poduzećima komplementarnih djelatnosti u mogućnosti smo po atraktivnim cijenama izraditi zaokruženu ponudu koja uključuje izradu materijala za oglašavanje (fotografije, video reklame kao i digitalne animacije), ali i plasman istih u oglasni prostor (mediji, plakati, digitalno oglašavanje).

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas kako bi zatražili ponudu krojenu prema Vašim potrebama i ugovorite sastanak! Javite se putem telefona, WhatsApp-a, Vibera ili pak mailom.

Telefon

(+385) 099/365-0092

Pošaljite e-mail

luka@lumedia.hr

11 + 13 =