O Nama

Što radimo

Tvrtka LuMedia rezultat je dugogodišnjeg rada i usavršavanja na području fotografije, a područje djelatnosti prošireno je i na video produkciju, web dizajn i usluge digitalnog marketinga.

Misija tvrtke podijeljena je u tri koraka: proizvesti kvalitetan promotivni materijal u foto-video obliku, izraditi web stranicu koja će biti showcase vaše djelatnosti te je promovirati putem društvenih mreža (Facebook, Instagram, Youtube) te Google tražilice. 

Uz rad na marketinškim projektima, angažmani koji nas najviše uveseljavaju svakako su fotografiranje i snimanje vjenčanja, krštenja i sličnih događaja ispunjenih emocijama. Ono po čemu se izdvajamo od konkurencije definitivno je stil fotografiranja, a koji bi se mogao usporediti s fotoreporterskim gdje cilj nije samo dokumentirati događaj, već prenijeti iskrene emocije bez nametljivosti i umjetnog namještanja.

Fotografija, video, dizajn, marketing

Fotografija kao hobi vrlo se brzo razvila u honorarni posao kroz suradnju s lokalnim, pa i regionalnim medijima. Nekoliko godina kasnije osnovano je poduzeće LuMedia j.d.o.o. s osnovnom djelatnosti fotografiranja, ali proširenim i na video produkciju kao i dizajn.

Zahvaljujući stalnoj suradnji s poduzećima komplementarnih djelatnosti u mogućnosti smo po atraktivnim cijenama izraditi zaokruženu ponudu koja uključuje izradu materijala za oglašavanje (fotografije, video reklame kao i digitalne animacije), ali i plasman istih u oglasni prostor (mediji, plakati, digitalno oglašavanje).

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas kako bi zatražili ponudu krojenu prema Vašim potrebama i ugovorite sastanak! Javite se putem telefona, WhatsApp-a, Vibera ili pak mailom.

Telefon

(+385) 099/365-0092

Pošaljite e-mail

luka@lumedia.hr

2 + 11 =