Web dizajn

Za Vas ćemo izraditi modernu višejezičnu web stranicu kako bi u najboljem svjetlu prezentirali svoju djelatnost internacionalnoj publici. Pogledajte neke od primjera naših radova i kontaktirajte nas za najbolju ponudu.

Kontaktirajte nasNaši radovi

web usluge

Dizajn

Dizajniramo unikatne web stranice za svakog klijenta u potpunosti. Naše web stranice bazirane su na WordPress platformi.

Web dizajn

Dizajn je u potpunosti autorski, bez korištenja tema tako da ne postoji mogućnost da imate istu web stranicu kao deseci ili stotine drugih vlasnika web stranica.

Fotografije za web

Kako se primarno bavimo foto i video produkcijom, nudimo Vam i profesionalno fotografiranje i snimanje proizvoda za prezentaciju na web stranici.

Marketing web stranice

U našu ponudu uvrstili smo i promoviranje web stranica putem Google Ads platforme kao i društvenih mreža.

Održavanje

Nakon izrade stranica nudimo i dugoročno održavanje u intervalima prilagođenim potrebi klijenta.

Dizajn logotipa

Ukoliko još uvijek niste radili na vlastitom vizualnom identitetu i nemate razvijen logotip, mi ćemo ga osmisliti za Vas.

Održavanje

Kako se s vremenom Vaši proizvodi mijenjaju ili ste razvili nove, nudimo i održavanje web stranice s novim sadržajem u vremenskim intervalima po Vašim željama, ili prema potrebi.

Responzivni dizajn

Sve naše web stranice u potpunosti su kompatibilne svim uređajima – prilagođavaju se prikazu na mobitelu, tabletu i osobnom računalu.

Naši radovi

Web dizajn

Restoran
Črn-Bel

Za restoran Črn-bel u potpunosti smo osmislili web stranicu i snimili sav sadržaj za promociju restorana i smještajnih kapaciteta.

Web dizajn

Karas proizvodnja

Za proizvođaća šumarske i građevinske opreme izradili smo web stranicu, snimli video reklamu i sve fotografije za objavu na web stranici.

Web dizajn

Pizzerija Fortuna+

Za pizzeriju Fortunu+ osmislili smo i izradili web stranicu, online jelovnik i snimili fotografije hrane za objavu na web stranici.

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas kako bi zatražili ponudu krojenu prema Vašim potrebama i ugovorite sastanak! Javite se putem telefona, WhatsApp-a, Vibera ili pak mailom.

Telefon

(+385) 099/365-0092

Pošaljite e-mail

luka@lumedia.hr

13 + 15 =